آیا افزونه های ضروری برای وردپرس وجود دارند؟
در وردپرس افزونههای رایگان و پرمیوم بسیاری وجود دارند که به ما در راهاندازی سایت کمک میکنند. افزونهها پایه و اساس وبسایتهای وردپرسی را تشکیل میدهند و با کمک آنها، بدون نیاز به کدنویسی، میتوانید ویژگیها و امکانات بسیاری را به سایت خود اضافه کنید و سایت خود را حرفهایتر کنید. مشکل اینجا است که اگر تجربه زیادی در استفاده از وردپرس و افزونههای آن نداشته باشید، احتمالاً در انتخاب پلاگینهای مناسب برای سایت خود دچار مشکل میشوید. به همین دلیل، در مقاله افزونه های ضروری وردپرس، شش گروه از افزونه های وردپرس که تقریبا در تمام سایتها مورد نیاز هستند را بررسی میکنیم و بهترین افزونه هر دسته را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین افزونههای امنیت وردپرس
یکی از واجب ترین دستهها بین افزونه های ضروری وردپرس، افزونه های امنیتی هستند. چون همانطور که در مقاله وردپرس به زبان ساده گفتیم، بیش از 65 درصد سایت هایی که با CMSها ساخته شدهند، وردپرسی هستند و این مورد باعث شده است که وردپرس مورد علاقه هکرها قرار بگیرد. اگر امنیت سایت و زحماتی که تاکنون کشیدهاید برایتان اهمیت دارد، حتماً از یک افزونه امنیتی برای افزایش امنیت سایتتان استفاده کنید.
Wordfence
Wordfence یک افزونه امنیتی با بیش از 3 میلیون نصب فعال است. این افزونه قادر است به تنهایی امنیت سایت شما را به صورت کامل برعهده بگیرد و خیال شما را از نفوذ هکرها راحت میکند. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم:
- شناسایی و مسدودیت ترافیک مخرب با FireWall
- محدود کردن تلاش برای ورود
- جلوگیری از حملات Brute Force
- مشاهده ترافیک آنلاین سایت
- ارسال اطلاعیههای امنیتی
- پشتیبانی از وردپرس چند سایته
- مسدودکردن IPهای مخرب و مشکوک (نسخه پرو)
- اجبار استفاده از رمزهای قوی (نسخه پرو)
- گزارش تغییر در مخزن وردپرس (نسخه پرو)
- احراز هویت دو مرحلهای (نسخه پرو)
- FireWall به صورت RealTime (نسخه پرو)
- مسدودسازی IPهای یک کشور خاص (نسخه پرو)
- بررسی اینکه سایت شما در لیست سیاه قرار دارد یا خیر (نسخه پرو)
- بررسی اسپم و فعالیتهای بدافزاری تولید شده توسط سایت شما (نسخه پرو)
All In One WP Security & Firewall
این افزونه کاملاً رایگان است و با بیش از 1میلیون نصب فعال، یکی از پرطرفدارترین افزونههای امنیتی است. All In One WP Security آسیب پذیریهای موجود در سایت را بررسی و جدیدترین شیوهها و تکنیکهای امنیتی توصیه شده را پیادهسازی میکند. برخی ویژگیهای All In One WP Security :
- کاربری راحت و آسان
- تنظیم FireWall در سه سطح پایه، متوسط و پیشرفته
- تنظیمات مربوط به امنیت حساب کاربری
- هشدار یکسان بودن نام نمایشی و نام ورود به سایت
- جلوگیری از حملات Brute Force
- دارای اسکنر امنیتی
- امکان جلوگیری از کپی محتوای سایت
- سازگاری با اکثر افزونههای وردپرس
- قابلیت مشاهده ورودهای ناموفق
- محافظت در برابر اسپم
- افزودن reCaptcha به صفحه ورود
- قابلیت بک آپ گیری خودکار از wp-config.php
- مسدود کردن IPهای مشکوک
iThemes security
iTheme افزونه امنیتی بسیار قدرتمندی با بیش از 30 گزینه برای تامین امنیت سایت وردپرسی شما است که در دو نسخهی رایگان و پرمیوم قابل دریافت است. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم:
- حفاظت در مقابل حملات Brute Force
- مسدود کردن IPهای مشکوک با بررسی خطای 404
- قابلیت از دسترس خارج کردن پیشخوان وردپرس
- مسدود کردن دسترسی IPهای سیاه به سایت
- اجبار کاربر به انتخاب رمز عبورهای قوی
- بکاپ گیری از پایگاه داده
- تایید هویت دو مرحلهای (نسخه پرو)
- افزودن reCaptcha (نسخه پرو)
- امکان تولید رمزهای قوی (نسخه پرو)
- برنامه ریزی اسکن امنیتی روزانه (نسخه پرو)
- شناسایی تغییرات در مخزن وردپرس (نسخه پرو)
Sucuri Security
این افزونه قدرتمند با بیش از 800 هزار نصب فعال به صورت رایگان و غیررایگان در دسترس است. بیشتر ویژگیهای Sucuri در نسخهی رایگان آن قابل استفاده هستند. برخی ویژگیهای Sucuri Security:
- شناسایی بدافزارهای فعال
- پاکسازی خودکار سایت از کدهای مخرب
- بررسی فعالیتهای کاربران در سایت
- امکان غیرفعال کردن ویرایش فایلها
- حذف فایلهای مشکوک
- مانیتورینگ لیست سیاه
- اقدامات امنیتی برای سایتهایی که هک شدهاند
- FireWall (نسخه پرو)
جمع بندی:
همانطور که گفتیم، واجب ترین دسته از افزونه های ضروری وردپرس، افزونه های امنیتی هستند و چهار مورد از بهترین افزونههای امنیتی وردپرس را نیز معرفی کردیم. حال از بین این افزونهها، محبوبترین، پردانلودترین و بهترین افزونههای دارای نسخه رایگان را معرفی میکنیم.
بیشترین نصب فعال:
- wordfence
- all in one WP security
- ithemes security
بالاترین امتیاز در مخزن وردپرس:
- all in one WP security
- wordfence
- ithemes security
بهترین افزونه رایگان:
- all in one WP security
- wordfence
- sucuri
بهینهسازی وردپرس
دومین گروه از افزونه های ضروری وردپرس، افزونههای بهینه سازی سایت هستند؛ زیرا یکی از شاخصهای بسیار مهم و تاثیر گذار در راحتی کاربر، سرعت سایت است. پس اگر نمیخواهید کاربران سایتتان را از دست بدهید، حتماً به بهینهسازیها و افزایش سرعت سایتتان اهمیت بدهید.
افزونههای افزایش سرعت سایت
همانطور که در مقاله افزایش سرعت سایت وردپرسی گفتیم، اگر سرور شما Litespeed است، حتماً از افزونهی Litespeed cache برای بهبود سرعت سایت استفاده کنید؛ چون بیشترین سازگاری را با سرور شما دارد. اگر که یک افزونهی پرمیوم با امکانات کامل میخواهید، افزونهی WP rocket بهترین گزینه برای شما است. اگر یک افزونهی کامل و نسبتاً رایگان میخواهید، سراغ افزونه W3 total cache بروید و اگر یک افزونهی سبک و ساده میخواهید، افزونهی Autoptimize بهترین گزینه برای شما است.
بهینهسازی تصاویر
تصاویر باکیفیت، وبسایت شما را جذاب میکنند؛ اما استفاده از تصاویر زیاد، سرعت بارگذاری سایت را کم میکند. افزونههای محبوب زیادی از جمله Imagify و smush وجود دارند که تصاویر را بهینه سازی میکنند، اما ممکن است همین پلاگینها روی سرعت بارگذاری سایت تاثیر منفی داشته باشند. به همین دلیل پیشنهاد ما این است که قبل از آپلود تصاویر در وردپرس، آنها را با ابزارهای فشردهسازی تصاویر مانند compressor.io فشرده کنید.
صفحهسازها
در سومین بخش از افزونه های ضروری وردپرس، میخواهیم بهترین صفحهسازها را بررسی کنیم. اگر بخواهید برای سایت وردپرسی خود صفحات زیبا و جذابی طراحی کنید، باید سراغ صفحهسازها بروید. بعضی از افراد با کدنویسی آشنایی ندارند و نمیتوانند صفحات خودشان را طراحی کنند، افرادی هم که با کدنویسی آشنایی دارند، احتمالاً وقت کافی برای طراحی تعداد زیادی صفحه با المان و ویژگیهای مختلف را ندارند؛ اینجاست که صفحه سازها به کمک ما میآیند. با استفاده از این افزونهها میتوانید فقط با کشیدن و رها کردن، صفحات جذابی را بدون نیاز به کدنویسی ایجاد کنید.
در ادامه این مقاله به بررسی دو مورد از محبوب ترین صفحهسازها میپردازیم.
Elementor (بهترین صفحهساز)
افزونه المنتور را میتوان بهترین صفحه ساز وردپرس معرفی کرد. این صفحه ساز در دو نسخه رایگان و پرمیوم ارائه شده است، که نسخه رایگان المنتور در مخزن وردپرس دارای بیش از 5 میلیون نصب فعال است. با المنتور، طراحی سایت فقط با کشیدن و رها کردن المانها انجام میگیرد و البته کسانی که با کدنویسی هم آشنا هستند، میتوانند کدهای خود را به المانها اضافه کنند. علاوه بر موارد گفته شده، المنتور دارای یک کتابخانه است که از داخل آن میتوانند صدها طرح آماده را انتخاب کرده و برای سایت خود استفاده کنید.
برخی از ویژگیهای صفحهساز المنتور:
- دارای نسخه رایگان
- سریع و دارای رابط کاربری آسان
- add-onهای متنوع برای افزودن امکانات بیشتر
- دارای کتابخانه قالبهای آماده
- طراحی با کشیدن و رها کردن
- حالت تعمیر برای عیبیابی افزونه
- واکنشگرا (ریسپانسیو)
- امکان افزودن کدهای CSS
- سازگار با افزونه WPML و افزونههای سئو
- OpenSource
WPBakery یا ویژوال کامپوزر
یکی دیگر از محبوبترین صفحه سازهای وردپرس، ویژوال کامپوزر است که دارای رابط کاربری ساده و بسیار کاربردی است. در این افزونه نیز مانند المنتور، میتوانید با کشیدن و رها کردن المانها، صفحات مورد نیاز خود را ایجاد کنید و با استفاده از کدهای CSS و JavaScript امکانات بیشتری را به سایت خود اضافه کنید. افزونه WPBakery دارای بیش از 40 المان و 80 قالب آماده است که میتوانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
برخی از ویژگیهای صفحهساز WPBakery:
- دارای add-onهای متنوع
- طراحی با کشیدن و رها کردن
- سازگار با افزونه WPML و افزونههای سئو
- واکنشگرا (ریسپانسیو)
- دارای بیش از 80 قالب آماده
- امکان افزودن کدهای CSS و JavaScript
بکاپ گیری از اطلاعات
تهیه نسخه پشتیبان از وبسایت و پایگاهداده وردپرس بسیار مهم است؛ زیرا میتوانیم در صورت بروز مشکل، از این نسخه کمک بگیریم تا اطلاعات سایت از بین نروند. به همین دلیل قصد داریم در چهارمین بخش از افزونه های ضروری وردپرس، به بررسی افزونههای بکاپ بپردازیم. افزونههای متعددی جهت تهیه نسخه پشتیبان وجود دارند که در ادامه به معرفی و مقایسه تعدادی از آنها میپردازیم.
Updraftplus
UpdraftPlus محبوب ترین افزونه رایگان پشتیبانگیری وردپرس است که تا امروز بیش از 3 میلیون نصب فعال دارد. این افزونه به شما این امکان را می دهد که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود ایجاد کرده و آن را در فضای ابری یا در کامپیوتر خود ذخیره کنید.
برخی از ویژگیهای این افزونه:
- کسب عنوان برترین افزونه پشتیبانگیری
- امکان ذخیره نسخه پشتیبان در Dropbox و Google Drive و S3 و FTP و ایمیل و ...
- بکاپ گیری از پوستهها، افزونهها و فایلهای آپلود شده
- تامین امنیت فایلهای بکاپ
- تهیه نسخه بکاپ بهصورت خودکار
- قابلیت پشتیبانی از پایگاه دادههای ابری
- امکان تنظیم برنامههای پشتیبان گیری خودکار
- افزونهای بسیار سریع و کم حجم
- قابلیت پشتیبانگیری از تغییرات اخیر فایلها(نسخه پرو)
- تهیه بکاپ اتوماتیک قبل از بروزرسانیها (نسخه پرو)
- درونریزی بکاپ دیگر افزونهها (نسخه پرو)
- پشتیبانگیری اتوماتیک و همزمان در چند فضای ابری مختلف (نسخه پرو)
Duplicator
Duplicator یک افزونه محبوب وردپرس است که برای انتقال سایت های وردپرس استفاده می شود و علاوه بر آن به عنوان یک ابزار فوقالعاده کاربردی برای تهیه نسخه پشتیبان در وردپرس نیز استفاده میشود.
برخی از ویژگیهای این افزونه:
- مهاجرت (انتقال اطلاعات به هاست جدید) تقریبا بدون خرابی
- انتقال سایت به localhost برای توسعه و بالعکس
- امکان تهیه نسخه پشتیبان از قسمت های دلخواه سایت بهصورت دستی
- ذخیره تمام فایلهای وردپرس و پایگاه دادهها در یک فایل فشرده (انتقال آسان فایلها)
- دارای قابلیت زمانبندی پشتیبان گیری
- قابلیت ذخیره سازی بسته نصبی در Dropbox و Google Drive و OneDrive و FTP/SFTP و... (نسخه پرو)
- دارای تنظیمات پیشرفته برای تهیه نسخه پشتیبان و سفارشیسازی بسته نصبی (نسخه پرو)
جمعبندی
هر کدام از افزونههای updraftplus و duplicator مزایا و معایب خود را دارد، اما هردو پشتیبان گیری کامل از فایلهای وردپرس و پشتیبان گیری کامل از پایگاه داده را انجام میدهند. حتماً پس از نصب افزونه بکاپ، محل ذخیرهسازی نسخه های پشتیبان خود را در سروری بجز وب سایت خود انتخاب کنید. با انجام این کار، اگر سخت افزار سرور شما از کار بیفتد یا هک شوید، دسترسی شما به فایلهای پشتیبان از بین نمیرود؛ پس حتماً بکاپ های خود را در یک هاست دانلودی یا سرویس ذخیره سازی ابری مانند Dropbox و Google Drive ذخیره کنید.
علاوه بر افزونههای بالا، اکثر شرکتهای هاستینگ نیز به صورت منظم از اطلاعات هاست شما بکاپ میگیرند و در صورت نیاز میتوانید از این بکاپها استفاده کنید؛ اما برای اطمینان بیشتر، حتماً خودتان هم از سایت بکاپ تهیه کنید.
دریافت اطلاعات با فرمسازها
فرمسازها، پنجمین گروه از افزونه های ضروری وردپرس و یکی از افزونه های مورد نیاز برای تعامل بهتر با کاربران هستند. این افزونهها، به شما کمک میکنند تا اطلاعات بیشتری از کاربران و مشتریان سایت خود جمعآوری کنید و قادر خواهید بود در کوتاهترین زمان و بدون نیاز به دانش کدنویسی، انواع فرمهای زیبا را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید. در ادامه به معرفی بهترین افزونههای فرم ساز وردپرس و امکانات هر کدام از آنها میپردازیم.
WPForms
WPForms یکی از بهترین فرم سازهای وردپرس با بیش از 4 میلیون نصب فعال است. این افزونه دارای دو نسخه Lite (رایگان) و پرمیوم است. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم:
- ساخت انواع فرم با استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن
- سازگاری کامل با سئو و بهینهسازی سایت
- کاملا واکنشگرا و رسپانسیو
- سازگاری کامل با ویرایشگر گوتنبرگ
- دارای 10 فیلد استاندارد
- ساخت انواع فرمهای چند صفحهای، فرم اشتراک ایمیل، فرمهای پرداخت، فرم سفارش و... (نسخه پرو)
- امکان آپلود فایل، موقعیت جغرافیایی، ورود به سیستم، ثبت نام کاربر و... (نسخه پرو)
- ایجاد نظرسنجی (نسخه پرو)
- محدود کردن و زمانبندی فرمها (نسخه پرو)
- دارای 30 فیلد پیشرفته (نسخه پرو)
Gravity Forms
افزونه Gravity Forms بهترین فرم ساز وردپرس است که دارای قابلیتهای بسیاری میباشد، این افزونه دارای رابط کاربری ساده با ابزارهای کاربرپسند است و کارکرد بسیار آسانی دارد. این افزونه نسخه رایگان ندارد و فقط نسخه پرمیوم آن موجود است. برخی از ویژگیهای Gravity Forms:
- محیط کاربری آسان اما حرفهای
- ساخت انواع فرم با کشیدن و رها کردن
- کاملا ریسپانسیو و واکنشگرا
- پشتیبانی از شروط مختلف در فرمها
- امکان محدودسازی و زمانبندی فرمها
- امکان ارسال اعلانهای ایمیل خودکار
- جلوگیری از ارسال اسپم
- قابلیت ساخت فرم نظرسنجی
- دارای Addonهای جانبی زیاد و متنوع
Ninja Forms
Ninja Forms در دو نسخه رایگان و پرمیوم عرضه شده است و در حال حاضر بیش از 1میلیون نصب فعال دارد. نسخه رایگان این افزونه امکانات بسیاری دارد و شما را قادر میسازد طیف گستردهای از فرمها را به کمک این افزونه، بسازید. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم:
- رابط کاربری آسان به ویژه برای افراد مبتدی
- ارسال پیغام موفقیتآمیز بودن
- دارای فیلدهای اختصاصی
- الگوهای آماده برای ساخت فرم
- امکان مدیریت اسپم
- پشتیبانی از Ajax
- امکان ساخت فرم با کشیدن و رها کردن
- دارای امکان اعمال دستورات شرطی (نسخه پرو)
- قابلیت آپلود فایل (نسخه پرو)
- استفاده از فرمهای چند بخشی (نسخه پرو)
eForm
افزونه eForms، علاوه بر ساخت انواع فرم، امکان ساخت کوئیز، نظرسنجی، آزمون، فرمهای پرداخت و… را برای شما فراهم میکند. این افزونه نسخه رایگان ندارد و برای استفاده از امکانات آن، حتماً باید افزونه را خریداری کنید. برخی از ویژگیهای افزونه eForm:
- سفارشیسازی آسان
- ساخت فرم با ویرایشگر بصری و رابط کاربری جذاب
- دارای سیستم آزمون خودکار
- ایجاد فرمها با کشیدن و رها کردن
- دسترسی به بیش از 30 فیلد
- سازگاری کامل با افزونه ووکامرس و ایجاد فرمهای پرداخت با درگاه پرداخت ووکامرس
- ارسال ایمیل و پاسخ خودکار
- امکان ساخت فرم ورود به سایت
- نمایش نتایج عملکرد آزمون
- امکان استفاده از شرط در فرمها و ساخت فرم شرطی
Contact Form 7
Contact Form 7، یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین فرم سازهای وردپرس با بیش از 5 میلیون نصب فعال است. با کمک این افزونه میتوانید فرمهای سادهای را طراحی و با استفاده از شورتکدها، از آن در قسمتهای مختلف وبسایت خود استفاده کنید. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم:
- کاملا رایگان
- سبک و سریع
- دارای Addonهای شخص ثالث که اکثراً رایگان هستند.
- مناسب برای ساخت فرمهای ساده
- رابط کاربری به شدت ساده و غیرگرافیکی
- امکانات بسیار محدود
جمع بندی
از بین افزونههای معرفی شده، WPForms بهترین افزونه رایگان است. Gravity Forms بهترین افزونه برای افراد حرفهای و Ninja Forms ساده ترین افزونه و بهترین گزینه برای افراد مبتدی است.
افزونههای سئو
یکی از مهمترین کارها برای بهتر دیدن شدن در موتورهای جستوجو و افزایش رتبه سایت، انجام تنظیمات سئو و بهینه سازی آن است. به همین دلیل در آخرین قسمت از افزونه های ضروری وردپرس، سراغ بررسی افزونههای سئو رفتهایم. وردپرس، یکی از بهترین سیستمهای مدیریت محتوا از دید سئو میباشد که در میلیونها وبسایت، مورد استفاده قرار گرفته است. در ادامه قصد داریم امکانات و ویژگیهای چند افزونه سئو وردپرس را معرفی کنیم و به بررسی عملکرد هر کدام از آنها بپردازیم.
Yoast SEO
اولین افزونهای که قصد معرفی آن را داریم، Yoast SEO است که تا امروز بیش از 5 میلیون نصب فعال دارد و در دو نسخه رایگان و پرمیوم قابل استفاده است. در ادامه برخی ویژگیهای این افزونه را بررسی میکنیم.
- بهینهسازی بر اساس کلمات یا عبارات کلیدی و مترادف آنها
- پیشنمایش صفحه شما در نتایج جستجو گوگل
- سازگار با اکثر صفحهسازها
- ارائه پیشنهاد برای بهبود خوانایی
- کنترل Breadcrumbها
- تعیین عنوان و توضیحات
- بررسی لینکهای داخلی و خارجی
- شناسایی متون تکراری یا Duplicate content و مشخص کردن Canonical برای رفع این مشکل
- رابط کاربری ساده
- کمک به noindex کردن صفحات
- بهینهسازی محتوا برای کلمات مرتبط (نسخه پرمیوم)
- پیشنهاد لینکسازی داخلی(نسخه پرمیوم)
- مدیریت ریدایرکت صفحات (نسخه پرمیوم)
- پیشنمایش صفحه در فیس بوک و توئیتر (نسخه پرمیوم)
- بروزرسانی هر دوهفته یکبار (نسخه پرمیوم)
RankMath
دومین افزونه سئو وردپرس که سازندگان افزونه از آن به عنوان یک چاقوی سوئیسی همه کاره یاد میکنند، افزونه Rankmath است که در حال حاضر بیش از 1میلیون نصب فعال دارد. یکی از دلایل معروف شدن این افزونه، امکانات و رابط کاربری ساده آن است و حتی نسخه رایگان افزونه RankMath امکانات بیشتری نسبت به Yoast SEO دارد.
- تعیین عنوان سئو و توضیحات متا
- تنظیم دستی عنوان و توضیحات سئو برای هر محتوای مجزا
- تنظیم توضیحات شبکههای اجتماعی
- آنالیز کلمه کلیدی با امکان تعریف چند کلمه
- نقشه سایت XML
- اتصال Google Search Console به وبسایت
- اضافه شدن Breadcrumb به سایت
- شمارش خودکار لینکهای داخلی و خارجی محتوا
- مدیریت Redirectionها
- مانیتورینگ خطای 404
- اضافه کردن کد رهگیری Google Analytics و مشاهده اطلاعات
- تنظیمات مربوط به سئوی ووکامرس
- سئوی محلی و گراف دانش
- سئو تصاویر
- پیشنهاد لینک داخلی
- بررسی رتبه سایت در هر کلمه کلیدی (نسخه پرمیوم)
- تعریف بیش از یک لوکیشن برای سئوی محلی (نسخه پرمیوم)
- مدلهای اسکیمای از پیش تعریف شده بیشتر (نسخه پرمیوم)
- Google Trends و Google AdSense (نسخه پرمیوم)
- نقشه سایت برای سئوی ویدئوی گوگل (نسخه پرمیوم)
- اضافه کردن خودکار واترمارک به عکسهای شبکههای اجتماعی (نسخه پرمیوم)
یکی از مزایای Rank Math این است که تمام این قابلیتهای آن به صورت انتخابی هستند و کاربر میتواند با توجه به نیاز خود به راحتی هرکدام از اینها را فعال و یا غیرفعال کند، این ویژگی در افزونه Yoast SEO موجود نیست.
All in One SEO
- تنظیمات آسان برای افراد مبتدی
- نقشه سایت XML
- تعیین عنوان سئو و توضیحات متا
- مدیریت Redirectionها
- اطلاع رسانی خودکار تغییرات سایت به google و bing
- تنظیمات مربوط به سئوی ووکامرس
- تولید متا تگها به صورت خودکار
- امکان مستثنی کردن یک صفحه از نقشه سایت و خاموش کردن All in One SEO برای آن
- ویرایش سریع دادههای متا (نسخه پرو)
- شخصی سازی پستها برای موتورهای جستوجو (نسخه پرو)
- پشتیبانی از post typeها (نسخه پرو)
- بهینهسازی خودکار عناوین نوشتهها سازگار با موتورهای جستوجو (نسخه پرو)
- جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری ناخواسته (نسخه پرو)
- تولید Meta Tag به صورت خودکار (نسخه پرو)
یکی از بزرگترین مشکلات این افزونه نسبت به دو افزونه قبل این است که در این افزونه تنها می توان عنوان و توضیحات متا را وارد کرد و آنالیز محتوا و نمره دهی سئو صورت نمی گیرد.
جمعبندی
پیشنهاد ما برای انتخاب بهترین افزونه سئو وردپرس، افزونه Rank math است؛ زیرا در آن دسترسی به امکانات رایگانی دارید که در سایر افزونهها باید برای استفاده از آنها نسخه پرمیوم را تهیه کنید و یا در برخی موارد، آن امکانات در سایر افزونهها وجود ندارند.
امیدواریم آموزش افزونه های ضروری وردپرس برای شما مفید باشد و بتواند به شما در انتخاب بهترین افزونهها کمک کند.
در صورتی که سوالی در مورد این مطلب دارید، میتوانید آن را از طریق بخش دیدگاهها با ما در میان بگذارید.