نماد اعتماد الکترونیکی
پیشنهاد ما به شما دوستان عزیز مطالعهی مقالهی وردپرس به زبان ساده، هاست و دامنه قبل از این مقاله است. اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی مجوزی است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای تایید هویت وبسایتهای اینترنتی و کسب و کارهای مجازی با هدف ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت کسب و کارها به آنها اعطا میشود؛ در واقع یکی از الزامات دریافت درگاه پرداخت و انجام تراکنشهاست. مهم ترین هدف اینماد ایجاد حس اطمینان در خریدهای اینترنتی برای مخاطب است.
هزینه نماد اعتماد الکترونیکی متغیر بسته به نوع اینماد انتخابی ما متغیر است. هزینهی اعتبار دو سالهی لوگوی ستاره دار 175,000 تومان و یک سالهی لوگوی خاکستری 87,500 تومان است.
نشان بی ستاره برای کسب و کارهای نوپاست و هزینهی کمتری دارد و سقف تراکنشها تا 50,000,000 تومان میباشد. هرچه تعداد ستارهها بیشتر باشد، سطح اعتماد و کیفیت کسب و کار بالاتر میرود.
انواع اینماد
نماد اعتماد الکترونیکی به سه دسته کلی تقسیم میشود:
- موقت: برای کسب و کارهای نوپایی است که تراکنش کمی دارند.
- یک ستاره: اگر کسب و کارهای مجازی تمام شرایط لازم گفته شده از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را داشته باشند، به آنها این نماد اعطا میشود.
- دو ستاره: تنها شرط اضافه نسبت به مورد قبل وجود SSL یا همان گواهی امنیتی مربوط به پروتکل https از نوع wildcard است.
شرایط اخذ نماد اعتماد الکترونیکی
آنلاین شاپها و کسب و کارهای فعال در شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای مجازی باید مراحل زیر را دنبال کنند تا به آنها این نماد اعطا شود؛ لازم به ذکر است در سایت حتما برگههای تماس با ما، درباره ما، معرفی اعضای سایت و شرایط لازم وجود داشته باشد تا مجاز به اخذ این نماد باشند.
- ایجاد حساب و تکمیل اطلاعات
- احراز اطلاعات
- بررسی اطلاعات
- تایید ارزیاب
- پرداخت
- دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
- سن بالای 18 سال در صاحبان کسب و کار
- تعریف کامل محصولات و خدمات (نام، مشخصات، اطلاعات، قیمت و …)
- صاحب دامنه باید شخصا برای اینماد درخواست کند.
- باید خرید یا فروشی حتما در سایت وجود داشته باشد.
ثبت نام اینماد
مرحله اول
- وارد سایت اینماد شوید.
- از منوی تکمیل اطلاعات در پنل کاربری گزینه تکمیل فرم اطلاعات را انتخاب کنید، فرم را پر کرده ( تمامی موارد ستاره دار باید پر شوند) ؛ ذخیره و تایید کنید. قابل ذکر است که اگر مرحله ای غیرفعال باشد، باید گزینه کارهای در دست انجام را بزنیم تا علت را متوجه شویم.)
- از منوی تکمیل اطلاعات گزینهی بارگذاری مدارک را انتخاب کنید و مدارک اجباری را حتما بارگذاری کنید.
- در همین منو، اطلاعات گزینهی احراز اطلاعات را انتخاب کنید و تلفن ثابت و همراه خود را تایید کند.
- و حالا از منوی کسب و کار گزینه افزودن کسب و کار را انتخاب کنید، نوع فعالیت را صنفی کنید و اطلاعات را وارد کنید.
مرحله دوم
- حالا از منوی کسب و کار گزینهی مدیریت کسب و کار را انتخاب کنید و اقدام به دریافت تاییدیه فنی کنید.
- اطلاعات لازم را در تب لیست خدمات و مجوزها، تکمیل فرم نظرسنجی، احراز اطلاعات کسب و کار (احراز ایمیل، تلفن و آدرس) وارد کنید و ذخیره را بزنید.
- در این مرحله باید اطلاعات را جهت بررسی به کارشناس ارسال کنیم (گزینه ارسال پرونده جهت بررسی کارشناسی را کلیک میکنیم) هم اکنون در وضعیت در حال بررسی قرار دارد.شما میتوانید وضعیت چک لیست الزامات را که قرار است کارشناس بررسی کند مشاهده کنید.
- بعد از بررسی توسط کارشناس اگر نقصی وجود داشته باشد، آن را در وضعیت اعلام نقص قرار میدهد که باید نواقص را برطرف کنید و مجددا ارسال کنید.
- پس از بررسی کارشناس اگر عنوان شود که باید نوع فعالیت از صنفی به غیر صنفی تغییر داده شود، این کار را انجام دهید.
مرحله سوم
- پس از تایید پرونده توسط کارشناس وضعیت روی بررسی مدارک فیزیکی قرار میگیرد، در این مرحله تعهد نامه را دریافت، پرینت و تکمیل کنید.
- سپس در دفترخانه گواهی را امضا نموده با کپی مجوزهایی که در بخش لیست خدمات و مجوزها بارگذاری کردید، به صندوق پستی 6385 – 14155 ارسال کنید.
- در صورتی که مدارک ارسالی فاقد شرایط لازم باشد تایید نخواهد شد در این حالت عدم تایید مدارک فیزیکی به کاربر نمایش داده میشود که باید رفع شود.
- اگر مدارک فیزیکی تایید شد، در حال بررسی توسط مدیر نشان داده میشود.
- بعد از تایید مدیر، دریافت کد نماد نمایش داده میشود.
مزایای نماد اعتماد الکترونیکی
- در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکل در مرحله اول قابلیت رسیدگی از طریق خود اینماد وجود داشته باشد.
- در مرحله بعد اگر رسیدگی از طریق خود اینماد به نتیجه نرسید، اطلاعات و مشخصات صاحب کسب و کار تایید شده باشد تا خود کاربر بتواند پیگیری را انجام دهد.
- اعتمادزایی بیشتر در مشتریان و در نتیجه باعث فروش و سوددهی بیشتر میشود.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه اینماد مراجعه کنید.
خوشحال میشیم نظرات خودتونو توی بخش دیدگاهها با ما در میان بذارید.